dijous, 21 de febrer del 2013

Laboratori Ettore Gelpi 2013




  2013

“Nuestro objetivo es una educación capaz  de expandirse en multitud de direcciones y formas, dónde la enseñanza institucional y la educación autodidacta puedan complementarse permanentemente; para ello necesitaremos colaborar con individuos creativos, dispuestos a redefinir las viejas políticas educativas y a tranformar los sistemas educativos existentes

Ettore Gelpi. Educación permanente y relaciones internacionales

“Los mecanismos del mercado y de la financiación presentan un alto riesgo de avasallar las organizaciones educativas y eliminar la autonomía en la idealización y elaboración de proyectos”

Loris Viviani. La determinación del mercado, Gelpi y las disonancias en las organizaciones educativas críticas



En les properes setmanes constituirem el Laboratori de l’edició 2013. Com sabeu, per anterior edicions, el Laboratori d’iniciatives ciutadanes Ettore Gelpi es constitueix amb una doble finalitat:

        la recerca, l’actuació educativo-formativa i l’impuls d’iniciatives ciutadanes que desenvolupin propostes cooperatives amb d’altres entitats, persones i iniciatives similars.

        fomentar xarxes, fòrums, trobades, seminaris en els que es recolliran els treballs realitzats per les diferents entitats i persones que puguin aportar elements de reflexió, investigació i propostes d’acció relacionades amb el món del treball i la formació.

En questa ocasió el material de base pels grups de treball i pel propi Laboratori, que es farà al mes de maig, serà el llibre de Loris Viviani La determinación del mercado. Gelpi y las dissonancias en las organizaciones educativas críticas.Laboratori 9

Si voleu inscriure-vos per participar en un grup de treball ompliu el formulari. Després us farem arribar el llibre de Loris Viviani i el programa de treball.

Salutacions cordials,

pep aparicio guadas i angel marzo guarinos,
coordinadors




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada