dijous, 10 d’abril de 2014

Laboratori Ettore Gelpi 2014
2014

"En tota societat l'educació compta amb algun grau d'autonomia, hi ha alguna possibilitat per a la confrontació política i, a la vegada, una interrelació entre les dues. Una nova orientació respecte a l'educació permanent donarà lloc a noves relacions socials, enriquirà les relacions interpersonals, propiciarà que cada individu accepti la responsabilitat del seu propi destí i permetrà que el projecte dels éssers humans avanci cap a nous nivells "

Ettore GelpiIniciem les activitats del  Laboratori Ettore Gelpi 2014. Com sabeu per anterior edicions el Laboratori d’iniciatives ciutadanes Ettore Gelpi es constitueix amb una doble finalitat:

        la recerca, l’actuació educativa i l’impuls d’iniciatives ciutadanes que desenvolupin propostes cooperatives amb d’altres entitats, persones i iniciatives similars.

        fomentar xarxes, fòrums, trobades, seminaris en els que es recolliran els treballs realitzats per les diferents entitats i persones que puguin aportar elements de reflexió, investigació i propostes d’acció relacionades amb el món del treball i la formació.En questa ocasió treballarem sobre gelpi, freire i l’ aprenentatge permanent i comptarem amb les aportacions de Peter Mayo i de Fernando López Palma.

Us convidem a participar tant a les activitats  prèvies com a les a la sessions  del 22 i 23 de maig. Podeu fer la inscripció omplint el formulari que hi ha a continuació. 

Per qualsevol consulta us podeu adreçar per email a saeducacio@gmail.com o info@institutpaulofreire.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada